Mali Losinj – Mali Losinj – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Mali Losinj – Mali Losinj – Kvarner

Op het prachtige eiland Losinj ligt dit ruime appartement op de begane grond. Ongeveer twee treden leiden naar het terras, die leidt naar de ingang, het terras is ook een doorgang. Op slechts een steenworp afstand is het centrum van Mali Losinj met een rijke gastronomische aanbod, bars, souvenirwinkels en galerieën gelegen. Het appartement is gelegen in een voetgangersgebied. U kunt ook proeven van de beroemde lam en de wijnen van de regio. Bezoek ook Veli Losing waar sprake is van een beschermd centrum voor dolfijnen. Het eiland biedt vele watersporten en prachtige wandelingen door dennenbossen naar de zee, mini-karting en paden in het binnenland.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Mali Losinj
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Mali LosinjKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie