Kustici – Kustici – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kustici – Kustici – Kvarner

Deze prachtig ingerichte vakantieappartementen liggen aan het strand en bevinden zich op de eerste verdieping. De HR-31329 met drie slaapkamers is de grootste, de HR-31330 beschikt over twee slaapkamers en de kleine HR-31331 heeft een slaapkamer beschikbaar. Elk appartement heeft een parkeerplaats, op het perceel met prachtige bloemen en een groen omheind gebied. Wanneer u naar de zee wilt voor een snelle verfrissing is het slechts een paar meter. Kustici, ten noordoosten van het eiland Pag, is ideaal voor een ontspannen vakantie met het gezin. Voor een meerprijs huurt de eigenaar (woont in het huis) op voorafgaand verzoek een ligplaats voor boten

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Kustici
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KusticiKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie