Krizisce – Krizisce – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Krizisce – Krizisce – Kvarner

In het kleine dorpje Krizisce, in het achterland van de Crikvenica Riviera, staat dit ruime vakantiehuis met zwembad. Het huis is functioneel ingericht en heeft een terras met uitzicht op de natuur. Vlakbij ligt Crikvenica, de beroemde toeristische bestemming met prachtige stranden en een scala aan mogelijkheden voor actieve vakanties. Bezoek het Risnjak Nationaal Park en ontdek het rijke historische erfgoed in de omgeving. In overleg met de eigenaar en voor een toeslag krijg je een bootaanlegplaats en gezinskorting voor een ritje op een adrenalineboot getrokken door een speedboot, evenals verschillende wateractiviteiten in Novi Vinodolski.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Krizisce
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrizisceKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie