Krasica – Krasica – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Krasica – Krasica – Kvarner

Dit charmante vakantiehuis in het kleine dorpje Krasica ligt niet ver van de Crikvenica Riviera. Het is een rijtjeshuis op twee verdiepingen met veel groen op het omheinde perceel. Boven zijn de slaapkamers en op de begane grond de ruime woonkamer en de aparte keuken met eethoek. Meestal zult u in de schaduw op het met wijnstokken geplante terras doorbrengen. Vanaf het terras heeft u ook toegang tot een extra keuken met eethoek. Er is ook een barbecue beschikbaar. Op stranden aan de Riviera van Crikvenica, zal de huiseigenaar het u vertellen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Krasica
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrasicaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie