Kras – Kras – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kras – Kras – Kvarner

In het centrum van het eiland Krk, in het kleine dorpje Kras, ligt dit volledig uitgeruste en sfeervol ingerichte vakantiehuis. De semi-vrijstaande huis bestaat uit twee afzonderlijke appartementen, op de begane grond en de eerste verdieping, elk met een slaapkamer, een badkamer, een keuken en terrassen. Een deel van het ruime terrein met tuinmeubelen en barbecue wordt gedeeld met het naburige huis HR-33495, maar elk huis heeft een eigen zwembad en een ligweide waar u kunt genieten van privacy. Duikscholen en een netwerk van fietspaden zijn beschikbaar over het hele eiland.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kras
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrasKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie