Kraljevica – Kraljevica – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kraljevica – Kraljevica – Kvarner

Dit vakantiehuis ligt vlakbij de zee en heeft een prachtig uitzicht vanwege de ligging op een heuvel. Aan de voorzijde van het huis is het terras waar u het grootste deel van uw tijd zult doorbrengen, van koffie in de ochtend tot een slaapmutsje in de avond met een prachtige zonsondergang. Op de begane grond bevinden zich de keuken met woonkamer en op de bovenverdieping twee kleinere slaapkamers. Bezoek Crikvenica en het eiland Krk met vele culturele en sportieve aanbiedingen. De prachtige natuur in deze regio, evenals de vele mogelijkheden van een actieve vakantie zijn onovertroffen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kraljevica
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KraljevicaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie