Kostrena – Kostrena – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kostrena – Kostrena – Kvarner

Dit leuke geschakelde vakantiehuis is gelegen in Kostrena, naast de zee en niet ver van Crikvenica. De ingang leidt direct naar de woonkamer en keuken. Het slaapgedeelte is gescheiden door een gang. De barbecue bevindt zich in de tuin, in de gedeelde accommodatie. Bij het huis passeert de lokale weg en te voet bereikt u snel het strand in de baai, dat geschikt is voor alle generaties. In de omgeving zijn er recreatiemogelijkheden die u een actieve vakantie garanderen, zoals prachtige wandelingen langs de zee, trim-you pad in het naaldbos en duikclub.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Kostrena
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KostrenaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie