Kostrena – Kostrena – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kostrena – Kostrena – Kvarner

In Kostrena, in de wijk Zuknica, ligt dit kleine maar functionele appartement, waar u een ontspannen vakantie kunt doorbrengen. Aan de voorzijde van het appartement is een terras met barbecue. De overdekte parkeerplaats bevindt zich in de buurt van het appartement. De plaats Kostrena heeft prachtige stranden waar u volop van de vakantie kunt genieten, en een promenade met uitstekende restaurants en bars. Proef de uitstekende mediterrane keuken en lokale wijnen. Bezoek de stad Rijeka en de aantrekkelijke Opatija. We raden ook dagtrips aan naar Istrië met vele bekende vakantiebestemmingen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Kostrena
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KostrenaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie