Kornic – Kornic – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kornic – Kornic – Kvarner

Deze mooie twee onder een kap woning is gelegen in een klein dorpje genaamd Kornic op het eiland Krk. Het bestaat uit de begane grond met twee slaapkamers en een keuken en de eerste verdieping, die drie slaapkamers en een woonkamer met keuken heeft. Elke verdieping heeft een aparte ingang. Aan de voorzijde van het huis is een zwembad, dat u kunt gebruiken als verkoeling, en er is ook een grill voor de bereiding van uw favoriete specialiteiten. De eigenaar gebruikt het tweede deel van het huis met een aparte ingang, zodat de hele tuin volledig tot uw beschikking staat.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Kornic
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KornicKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie