Kornic – Kornic – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kornic – Kornic – Kvarner

In het kleine eilandstadje Kornic, op de tweede verdieping van een residentieel gebouw, zijn deze appartementen. HR-20849-735 bevinden zich op de tweede verdieping en hebben vanaf het balkon een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, de stad Punta en het eiland Kosljun. HR-23987 bevindt zich op de begane grond en biedt ook uitzicht op zee. Het interieur is modern en functioneel. Ontdek het historische en culturele erfgoed en geniet van het vermaak van het eiland. Er zijn wake-boarding in Punta, een kartbaan in de stad Krk en verschillende wandel- en fietspaden. Zwem langs de prachtige stranden langs de kust of bezoek het eiland Kosljun. Proef het rijke gastronomische aanbod en bezoek de omliggende wijnhuizen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Kornic
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KornicKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie