Kastav – Kastav – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kastav – Kastav – Kvarner

De troef van dit appartement is het prachtige uitzicht op de zee en de baai. Het bevindt zich boven de magische plaats Opatija op de 2e verdieping van een gezinswoning. Het is aangenaam, eenvoudig en functioneel. Hellend plafond tot 120 cm. Het gemeenschappelijke eigendom in cascade vorm wordt gehandhaafd, uitgerust met mediterrane planten en biedt u het nodige comfort, ondanks de weg die langs een kant leidt, is dit niet storend. Met de auto kunt u ook snel de zee of het bos van Kastav bereiken, met een prachtig uitzicht op de hele baai van Kvarner.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastav
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KastavKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie