Kampor – Kampor – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kampor – Kampor – Kvarner

Breng een ontspannen vakantie door in Kampor op het eiland Rab, in een van deze vakantie-appartementen, HR-30299, HR-35286 en HR-38235. Wandel naar het nabijgelegen zandstrand en geniet van de prachtige zee. Kampor is een klein paradijs voor wandelaars en fietsers, die hier de beste kansen vinden, het eiland verkennen en tijdens de zomermaanden genieten van vele recreatieve activiteiten en entertainment voor alle leeftijden, evenals het rijke gastronomische aanbod dat u zeker moet proberen. Geniet van de “Rapska Torta”, een zoete verleiding die u niet zou moeten weerstaan. De eigenaar woont in het huis.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kampor
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KamporKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie