Kampor – Kampor – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kampor – Kampor – Kvarner

Deze moderne en gezellige woning ligt in de buurt van een drukke straat. De accommodatie bevindt zich op de begane grond in een apart object tussen het huis en het kapsalon van de huiseigenaar. Op het grote, omheinde terrein met een overdekt terras is er een zandbak voor kinderen en een terras met een barbecue. Geniet van de zon en de zee aan de mooiste zandstranden van de Middellandse Zee. Zeer interessant zijn de fietspaden door het Holm-eiken park of een wandeling langs de promenade naar Rab. Probeer zeker de lokale gerechten in een van de restaurants.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Kampor
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KamporKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie