Kampor – Kampor – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Kampor – Kampor – Kvarner

In Kampor, een rustig dorp, ver weg van verkeer en lawaai, ligt dit vakantiehuis op de begane grond. Het heeft drie slaapkamers en is eenvoudig ingericht. Aan de voorzijde van het huis is een mooi terras, omgeven door natuur en groen. Er zijn tuinmeubelen en een barbecue beschikbaar. De aardige eigenaar woont op het terrein. Het eiland Rab ligt in een van de zonnigste regio’s van Europa met ong. 2500 uur zonneschijn. Het eiland heeft niet alleen veel zon, maar ook prachtige stranden, kleine en mooie nederzettingen, een kristalheldere zee en een goede verbinding met het vasteland.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kampor
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KamporKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie