Jadranovo – Jadranovo – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Jadranovo – Jadranovo – Kvarner

In een woonhuis in het plaatsje Jadranovo bevinden zich deze drie vakantie appartementen. Ze beschikking over terrassen, draadloos internet, een gemeenschappelijk zwembad en een speelplaats voor kinderen. APpartement HR-810 heeft een kleine keuken zonder eethoek, de gasten kunnen op het terras eten. Naast het zwembad kunt u ook genieten van de stranden op loopafstand. Bezoek de stad Crikvenica, het nabijgelegen eiland Krk en we bevelen ten zeerste een bezoekje aan de nationaal parken Paklenica of het natuurpark Ucka aan.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Jadranovo
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar JadranovoKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie