Icici – Icici – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Icici – Icici – Kvarner

Dit vakantiehuis ligt boven de Riviera van Opatija, aan de rand van een bos. Het huis biedt volledige rust voor zijn gasten en aangename zomeravonden. ’s Nachts is het klimaat ideaal om te ontspannen en slapen. Dit huis is ideaal voor diegene die de drukte van de stad en stress wil vermijden, maar de zee en toeristische bestemmingen toch binnen 10 minuten rijdafstand wilt kunnen bereiken. De vriendelijke gastheer zal u informeren over de prachtige stranden van de Riviera van Opatija. Er zijn ook de beste Kroatische restaurants in Volosko, Opatija en Moscenicka Draga. In de omgeving vindt u het natuurpark Ucka.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Icici
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar IciciKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie