Icici – Icici – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Icici – Icici – Kvarner

Boven de jachthaven van Icici liggen deze drie appartementen. HR-20985 op de eerste verdieping is ruim en heeft een overdekt terras met een prachtig panoramisch uitzicht. HR-20986 en 655 zijn kleiner en bevinden zich op de begane grond. Een smaakvolle inrichting biedt de gasten maximaal comfort. Hoewel de appartementen op een heuvel liggen, is het mogelijk om naar de zee te lopen of om andere toeristische plaatsen zoals Opatija of Moscenicka Draga te bezoeken. In Icici is er een beroemde jachthaven en restaurants. Overdekte parkeergelegenheid, gedeelde tuinmeubelen en een barbecue zijn beschikbaar op het terrein.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Icici
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar IciciKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie