Grizane – Grizane – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Grizane – Grizane – Kvarner

Dit privehuis met vier eenvoudig ingerichte appartementen ligt in het kleine stadje Grizane, in het achterland van Crikvenica. De accommodaties zijn ruim en hebben een balkon van waaruit je kunt genieten van een prachtig uitzicht. Op het gedeelde terrein is er ook een zwembad en barbecue, welke je samen kunt gebruiken. Bezoek het bekende vakantieoord Crikvenica, waar je kunt deelnemen aan vele onderhoudende en culturele evenementen of plezier kunt zwemmen op een van de kindvriendelijke zand- of kiezelstranden. HR-5127 en HR-5125 zijn op zolder met een laagste plafondhoogte van 180 cm. HR-19307 bevindt zich op de begane grond met terras.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Grizane
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GrizaneKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie