Gabonjin – Gabonjin – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Gabonjin – Gabonjin – Kvarner

In het kleine kustdorpje Gabonijn, niet ver van Malinska, ligt dit traditionele stenen vakantiehuis. Het is in mediterraanse stijl ingericht met veel details van vroeger. In het open slaapbereik zijn twee 2-persoonsbedden. Beleef een heerlijk verblijf op dit zonnige terrein waar ook het afzijdig gelegen huis van de eigenaar ligt. Hij is u graag van dienst voor verschillende informatie. Voor het huis ligt een mooi rond terras waar u heerlijk kunt ontbijten of zomeravonden kunt doorbrengen. Bij het huis zijn een schommel en een kleine woonwagen (caravan) waar kinderen lekker kunnen spelen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Gabonjin
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GabonjinKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie