Drivenik – Drivenik – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Drivenik – Drivenik – Kvarner

Deze functioneel ingerichte vakantiewoning kan het beste het Huis met Bloemen heten, omdat het omgeven wordt door vele bleomen en planten. In de goed onderhouden tuin met vele kleine en grote terrassen kunt u onvergetelijke uren doorbrengen bij het gezang van de vogels, het geplons van de waterfontein of bij een lekker glas wijn. De nodige verfrissing vindt u aan het zwembad en vanaf het overdekte terras heeft u zicht op het meer. De woning is ideaal voor natuurliefhebbers en voor diegenen die ver weg willen zijn van het lawaai van de stad en de stress. Veel privacy door de aparte ingang van de woning. Op het meer mag gevist worden en voor actievelingen zijn vele activeiten in het dal van Vinodolski, zoals fietsen, wandelen, klimmen en jagen. Zes gemarkeerde fietspaden en zeven wandelpaden laten u de schoonheid van dit gebied zien. Een deel van de oprit is niet geasfalteert, maar wel normaal begaanbaar.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Drivenik
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar DrivenikKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie