Dramalj – Dramalj – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Dramalj – Dramalj – Kvarner

Dit charmante vakantiehuis met smaakvol en praktische inrichting bevindt zich in het kleine dorpje Dramalj aan de Crikvenica Riviera, dicht bij het prachtige strand van Kacjak. Het heeft een mooi terras waar u ’s ochtends uw eerste kopje koffie of thee kunt drinken. In het nabijgelegen stadje Crikvenica zijn er een aantal culturele en amusementsevenementen. Maak kennis met het historische en culturele erfgoed van het gebied en mis niet de rijke gastronomie en het wijnaanbod bij een bezoek aan wijnhuizen in Vinodol.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Dramalj
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar DramaljKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie