Dramalj – Dramalj – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Dramalj – Dramalj – Kvarner

Achter het dorp Dramalj ligt dit halfvrijstaande huis met een prachtig uitzicht, klaar voor uw vakantie. Verfris uzelf in het zwembad en zonnebaad op het terras achter het huis. Daaronder is de overdekte ruimte voor gezellige uurtjes en de barbecue. Het huis strekt zich uit over twee verdiepingen, elk met een wooneenheid, die verbonden zijn met een binnentrap. Langs de 8 km lange Riviera van Crikvenica zijn er vele mooie kiezelstranden en natuurlijk het zandstrand in Crikvenica, dat je niet mag missen. Wandel over de promenade die zich uitstrekt van Dramalj tot Selce, met talloze winkels, cafes en restaurants. We raden ook trips aan naar het eiland Krk.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Dramalj
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar DramaljKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie