Crikvenica – Crikvenica – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Crikvenica – Crikvenica – Kvarner

Het ruime en mooi ingerichte appartement bevindt zich op de eerste verdieping (minimale plafondhoogte 140 cm). Op het terras met uitzicht op de zee kunt u uw favoriete gerechten bereiden op de barbecue en genieten van een ontspannende avond. Interessante uitstapjes zijn te vinden in de stad en langs de boulevard. Zwem bij de prachtige zand- en kiezelstranden en verfris uzelf in de bars en cafes met een koel drankje. In Crikvenica begon het toerisme zich al in de 19e eeuw te ontwikkelen. Tegenwoordig vormt het samen met Selce een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming aan de kust van Kvarner.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Crikvenica
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar CrikvenicaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie