Cavle – Cavle – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Cavle – Cavle – Kvarner

Deze smaakvol en handig ingerichte appartementen bevinden zich in een klein stadje c?avle. HR-24004 bevindt zich op de begane grond, HR-25066 op de 1e verdieping en HR-33454 en HR-33455 bevinden zich op de 2e verdieping. De grill wordt gedeeld. Avontuurszoekers genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan autoraces op de Automotodrom en de kartbaan in Grobnik. Zwem op de eclectische stranden en verken de bezienswaardigheden van de nabijgelegen kustplaatsen. In de buurt is een sportcentrum met veel sportfaciliteiten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Cavle
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar CavleKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie