Bribir – Bribir – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Bribir – Bribir – Kvarner

Mooi vakantiehuis in het kleine stadje Bribir, in het achterland van Crikvenica. Voor het huis is het grote, open terras met tuinmeubelen en barbecue, waar u uw diner kunt bereiden. Vóór het terras van de tuin, met veel groen, is een parkeerplaats. De locatie is perfect voor diegenen die een rustige vakantie willen doorbrengen zonder lawaai en menigte. Het gebied van Bribir is ideaal voor fietsers en wandelaars. Vissers in Tribalj meergoede mogelijkheden. In slechts tien minuten met de auto zijn de eerste stranden te bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Bribir
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BribirKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie