Barbat – Barbat – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Barbat – Barbat – Kvarner

Breng uw vakantie door op het eiland Rab, in deze charmante gemeubileerde appartementen. CKR192 bevindt zich op de begane grond, en HR-5423 HR-16708 strekken zich uit over 2 verdiepingen, HR-16708 heeft een galerij met een plafondhoogte van te minste 140 cm. De gemeenschappelijke tuin met zwembad en barbecue is beschikbaar voor iedereen. De stranden Rab trekt veel toeristen, omdat bij iedereen de schone zee en de schaduwrijke pijnbomen bevallen, vaak zijn ze geschikt zijn voor kinderen. Onder het zand, kiezel en stenen stranden vindt u zeker de beste keuze voor u, in het bijzonder de meest bekende, Rajska, in Lopar.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Barbat
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BarbatKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie