Banjol – Banjol – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Banjol – Banjol – Kvarner

Deze twee smaakvol ingerichte vakantieappartementen, met een prachtig uitzicht op de stad Rab, bieden u een geweldige vakantie aan. U zal vast en zeker een groot deel van uw tijd doorbrengen op het leuke terras. Het centrum van Rab ligt op slechts een paar minuten lopen. Geniet op het eiland Rab van het uitgebreide gastronomische aanbod en de prachtige zand- en kiezelstranden, waarvan sommige afgelegen liggen. De vriendelijke huiseigenaar kan u tips geven over restaurants. Het eiland Rab is bekend om zijn eeuwenoude traditie in het toerisme, evenals zijn culturele en recreatieve evenementen zoals de “Rapska Fiera”.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Banjol
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BanjolKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie