Banjol – Banjol – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Banjol – Banjol – Kvarner

Deze appartementen liggen verspreid over twee huizen van dezelfde eigenaar in het dorp Banjol, op het eiland Rab. HR-25001 bevindt zich op de bovenste verdieping van het huis met een prachtig panoramisch uitzicht op zee. HR-34608 bevindt zich op de 1e verdieping. De andere twee vakantieverblijven CKR512 en CKR513 bevinden zich in het souterrain van het andere huis, met gemeenschappelijke tuin en barbecue. In Banjol vindt u voor elke generatie kleinere en grotere stranden. Verken het hele eiland en ontdek de onweerstaanbare magie

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Banjol
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BanjolKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie