Bakar – Bakar – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Bakar – Bakar – Kvarner

Dit charmante, prachtig gerenoveerde appartement wacht op u en uw gezin in Bakar bij Crikvenica. Op de begane grond is er een kleine taverne met bad en tot uw beschikking zijn drie terrassen. Het appartement bevindt zich op verschillende verdiepingen, die zijn verbonden door een interne trap. Een slaapkamer bevindt zich op de zolder en heeft een minimale plafondhoogte van 20 cm. Je hebt drie kleine terrassen om te ontspannen en te genieten van je koffie in de ochtend. U vindt een parkeerplaats vlakbij de weg. Verken Bakar en zijn geschiedenis en architectuur.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Bakar
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BakarKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie