Apartment 4 Biba 2+2 pax – Selce – Kroatische kust – Kroatie – Bungalownet

Apartment 4 Biba 2+2 pax – Selce – Kroatische kust

Selce is een toeristenoord 3 km ten zuiden van Crikvenica en 40 km ten zuiden van Rijeka. Dit pittoreske stadje is door het milde mediterrane klimaat, de natuurlijke schoonheid en het heldere water een perfecte vakantiebestemming. Dankzij het milde klimaat heeft Selce ook een belangrijk revalidatiecentrum – behandelcentrum voor mensen met reumatische, respiratoire en lichamelijke beperkingen. Het bekendste strand van Selce is het strand Rokan met tal van toeristische voorzieningen, hotels, restaurants, cafes en andere horecagelegenheden. . Het strand Rokan is geplaveid met een ondiep zandgedeelte waardoor het perfect is voor gezinnen met kleine kinderen. Op het strand kunt u stoelen en parasols huren en er is een gemakkelijke toegang tot de zee via een trap

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Selce
Regio: Kroatische kust
Land: Kroatie
Huisdieren toegestaan: Ja
Bungalow op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Kroatië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Kroatië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. De Kroatische eilanden zijn stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Kroatië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar SelceKroatische kust

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie