Zminj – Zminj – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Zminj – Zminj – Istrië

Vakantiehuis in het hart van Istrië, in Festina, die bekend staat om zijn prachtige grot. Het smaakvolle en ruime interieur biedt het nodige comfort. Voor het huis ligt een terras voor u ter beschikking. Het vakantiehuis wordt gedeeld met de eigenaren en HR-18256. De huis is gelegen op de lokale weg. Aan de overkant van de straat bevindt zich een zwembad. Het zwembad is omheind met hoge stenen muren. Naast het zwembad is er een overdekt terras met zomerkeuken en extra toilet, evenals een speeltuin voor de kinderen beschikbaar.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Zminj
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZminjIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie