Vosteni – Vosteni – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Vosteni – Vosteni – Istrië

Het wonderschone stenen huis met zwembad is meer dan 100 jaar geleden gebouwd en enkele jaren geleden met veel liefde voor detail zorgvuldig gerestaureerd. Profiteer van de rustige ligging van deze accommodatie, die zich in de buurt van de plaats Sv. Lovrec bevindt, echter niet ver van de beroemde vakantiebestemming Porec, met haar stranden en haar overige interessante aanbod. Zijn inrichting is een combinatie van moderne en traditionele houten meubelen en de stenen details geven het huis dat speciale tintje. Het huis biedt een aangename atmosfeer en is de perfecte plaats voor ontspanning voor lichaam en ziel. Het zwembad en het zonneterras rondom nodigen uit tot ontspanning en niets doen. In de omgeving vindt u interessante excursiemogelijkheden. Bezoek de wijnroutes van de regio of de mooie stad Porec en haar culturele bezienswaardigheden, restaurants, bars, de smalle straatjes met de vele ateliers en ben erbij, wanneer in Porec de straafestivals en evenementen plaatsvinden. We raden u aan om de Konobas te bezoeken en de heerlijke gerechten met Istrische wijn te proberen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Vosteni
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VosteniIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie