Vodnjan – Vodnjan – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Vodnjan – Vodnjan – Istrië

Dit aantrekkelijke vakantiehuis ligt in een rustige omgeving. Golubovo ligt in de buurt van Vodnjan en de beroemde vakantiebestemming Fazana. Het smaakvolle, moderne interieur strekt zich uit over de begane grond. Het volledig omheinde grondstuk belooft een ontspannen verblijf met onvergetelijke momenten in de kring van uw dierbaren. verfrissing bij hoge temperaturen is te vinden in het buitenzwembad. Leuke kraampjes zijn te vinden in Barbariga. Het gebied nodigt u uit om excursies te maken en om de natuurlijke schoonheden te leren kennen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Vodnjan
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VodnjanIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie