Villa Francesco-Bellevue Ap3 Bedrooms – Rovinj – Istrie – Kroatie – Bungalownet

Villa Francesco-Bellevue Ap3 Bedrooms – Rovinj – Istrie

Villa Francesco is een indrukwekkend groot gebouw, gelegen buiten het stadscentrum van Rovinj, vlakbij het strand. De twee appartementen en de verblindende priveparking recht voor het appartement zorgen voor een perfecte familievakantie met kinderen. Parkeren is gratis en de prachtige tuin is beschikbaar voor alle gasten in alle appartementen. Het prachtige park Punta Corrente, waar u kunt hardlopen, wandelen of klimmen, ligt op loopafstand, de stranden Lone en Mulini liggen op slechts 800 meter afstand en de oude binnenstad van Rovinj is ook te voet bereikbaar (ongeveer 1,5 km).

Appartement Bellevue is een droom die uitkomt. Het is gelegen op de 2e verdieping van Villa Francesco en biedt alles wat uw hartje begeert. Onze gasten hebben toegang tot de tuin, de stranden Lone en Mulini liggen op slechts 800 meter afstand en de oude binnenstad van Rovinj is ook gemakkelijk te voet bereikbaar (circa 1,5 km).

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Rovinj
Regio: Istrie
Land: Kroatie
Huisdieren toegestaan: Nee
Bungalow op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Kroatië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Kroatië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. De Kroatische eilanden zijn stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Kroatië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar RovinjIstrie

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie