Valtursko Polje – Valtursko Polje – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Valtursko Polje – Valtursko Polje – Istrië

Deze appartementen liggen in de buurt van Loborika, niet ver van Pula. Het interieur van HR-19442, HR-19440 en HR-23828 is eenvoudig en praktisch. HR-22020 is comfortabel uitgerust. Op het omheinde perceel domineert het grote zwembad, waar je jezelf kunt opfrissen tijdens de warme zomerdagen. Voor lichamelijke conditie staat het zandveld tot uw beschikking, waar u kunt voetballen, volleyballen of badmintonnen. Op slechts een paar kilometer van het centrum van Pula, kunt u gemakkelijk verschillende stranden in Pula bereiken, evenals historische monumenten en zomerevenementen in de stad.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Valtursko Polje
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Valtursko PoljeIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie