Valtursko Polje – Valtursko Polje – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Valtursko Polje – Valtursko Polje – Istrië

Valtursko polje is gelegen in de buurt van Pula, hier vindt u dit comfortabele en van hoge kwaliteit ingerichte vakantiehuis. De terrassen nodigen uit om te ontspannen en in de middag een duik te nemen in het privezwembad. Een tweede object naast het hoofdgebouw staat ook tot uw beschikking. De rijke uitrusting en het comfort van het huis staan garant voor een aangenaam verblijf voor meerdere gezinnen of een groep vrienden die samen hun vakantie willen doorbrengen. De omheinde tuin is ideaal voor een zorgeloos spel van uw kinderen. Voor alle gasten die met het vliegtuig aankomen, is dit vakantieverblijf ook een goede keuze.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 22
Plaats: Valtursko Polje
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Valtursko PoljeIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie