Umag – Umag – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Umag – Umag – Istrië

Deze appartementen zijn prachtig gelegen in het centrum van Umag. U bevindt zich in een gezinswoning, direct aan zee en op ongeveer 1 km van het stadscentrum. Het zandstrand ligt op slechts een steenworp afstand van de appartementen, terwijl het betonnen strand er recht voor ligt. Voordat het vakantiehuis is ook de boulevard en de kleine toeristische trein gaat naar het centrum van de stad. De appartementen hebben een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee, behalve CIU339. CIU339 bevindt zich aan de achterkant van het huis, heeft geen uitzicht op zee en er zijn geen huisdieren toegestaan.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Umag
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar UmagIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie