Tar – Tar – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Tar – Tar – Istrië

Geheel omsloten door groen cultuurlandschap ligt het prive-woonhuis met twee vakantie-appartementen. In de tuin geniet u vooral van het open landschap van de omgeving en de grenzeloze horizon. Omringd door groen en op slechts 400 meter van een kiezelstrand in Lanterna, zult u uw vakantie hier doorbrengen in het gehucht Stancija Blek, op een zacht glooiende heuvel. HR-34577 is een studio op de begane grond terwijl HR-34578 met drie slaapkamers de zolderruimte beslaat. Beide appartementen zijn licht en eenvoudig ingericht en modern. Strakke lijnen en een goed onderhouden interieur wachten op u. Elk appartement heeft een eigen terras, het derde terras met een gemeenschappelijke barbecue. De eigenaren zijn dierenliefhebbers. Alle gasten genieten van een gratis toegang tot het kiezelstrand van Lanterna.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Tar
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TarIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie