Sajini – Sajini – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Sajini – Sajini – Istrië

Dit mooie vakantiehuis met zwembad is gelegen in het dorp Sajini in het hart van Istrië. Het huis heeft een keuken met eethoek en binnenhaard, vier slaapkamers met badkamers en een extra toilet op de begane grond. De uitstekende locatie is een uitstekend startpunt voor diverse uitstapjes en bezoeken aan schilderachtige plekjes in de omgeving. Wandel-, race- en fietspaden, een avonturenpark en een paardenranch zijn beschikbaar voor actieve vakanties. De dichtstbijzijnde stranden zijn in Krnica en Duga uvala. Bezoek ook de steden Rovinj, Porec en Pula met vele zomerevenementen en een rijk gastronomisch aanbod dat de moeite van het ontdekken waard is.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Sajini
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SajiniIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie