Rovinj – Rovinj – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Rovinj – Rovinj – Istrië

In de buurt van het romantische stadje Rovinj, weg van de gebruikelijke toeristische drukte en toch midden in de stad, vindt u deze eenvoudige en praktisch ingerichte appartementen HR-20402-529. In een paar kilometer bereikt u de prachtige stranden van dit prachtige gebied. In het dorp zelf zijn kleinere supermarkten en restaurants. Ontdek de bezienswaardigheden van de omliggende dorpen en breng een onvergetelijke vakantie door in het prachtige resort. Voel de charme van het verleden Rovinj in het oude centrum met gebouwen uit de 17e eeuw.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Rovinj
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RovinjIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie