Rovinj – Rovinj – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Rovinj – Rovinj – Istrië

Geniet van uw vakantie in een van de mooiste steden in Kroatië, in de stad Rovinj, waar deze twee appartementen zich bevinden op de eerste verdieping van een huis waar de eigenaar woont. Het kleinere appartement HR-39711 is voor twee personen, terwijl het appartement HR-39674 voor zes personen is. Geniet ’s ochtends van een kopje koffie op het overdekte terras en bereid ’s avonds heerlijke gegrilde specialiteiten op het gemeenschappelijke terrein. Het stadscentrum en de nabijgelegen stranden liggen op loopafstand. Cafes, restaurants, het symbool van de stad – de kerk van St. Euphemia, die over de oude stad torent, evenals prachtige stranden en baaien zullen jullie verrassen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Rovinj
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RovinjIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie