Rovinj – Rovinj – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Rovinj – Rovinj – Istrië

Deze twee prachtig ingerichte appartementen bevinden zich in Rovinj, in de bekende wijk Centener, die erg populair is vanwege de nabijheid van het centrum en de zee. Vanaf hier kunnen jullie alles op loopafstand bereiken. Het kleinere appartement HR-862 bevindt zich op de begane grond, terwijl het HR-39726 appartement zich op de eerste verdieping van een huis bevindt, omgeven door een prachtige groene tuin. Als jullie je vakantie in Rovinj willen doorbrengen, maar wilt ontsnappen aan de drukte van de stad, is deze accommodatie de perfecte keuze. We raden een wandeling door de romantische straten en een bezoek aan de nabijgelegen plaatsen met interessante culturele en sportfaciliteiten aan.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Rovinj
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RovinjIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie