Rebici – Rebici – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Rebici – Rebici – Istrië

Dit charmante vakantiehuis ligt in het kleine dorp Rebici, in de buurt van Barban. Het halfvrijstaand huis is functioneel ingericht en beschikt over een eigen tuin, speelgoed, zwembad en een barbecue. Het beschikt over een overdekt terras, hier heeft u uitzicht over een mooie tuin met zwembad. Dichtbij staat het vakantiehuis HR-24530, ideaal voor als u nog een verblijf zoekt. In deze regio kunt u een actieve vakantie en de mooie natuur beleven. In de buurt ligt Pula met een mooi strand en een gevarieerd cultureel aanbod.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Rebici
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RebiciIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie