Rabac – Rabac – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Rabac – Rabac – Istrië

Het appartement is gelegen in de stad Rabac, de zogenaamde “Parel van Kvarner”, een stad die bekend staat om de mooiste stranden in Istrië en het kristalheldere zeewater. Het appartement heeft een ideale ligging, dichtbij het strand en is daarom uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Het appartement heeft twee slaapkamers, in slaapkamer nr. 2 kan het bed naar behoefte worden geschoven. In een paar minuten bereikt u het strand, de winkels en restaurants en ’s avonds kunt u romantische wandelingen langs het water maken. Aanbevolen zijn boottochten, evenals het bezoek aan het oude centrum van Labin en het amfitheater van Pula.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Rabac
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RabacIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie