Rabac – Rabac – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Rabac – Rabac – Istrië

Deze smaakvolle appartementen zijn gelegen op een heuvel boven de zee in het aantrekkelijke resort Rabac, bekend om zijn prachtige stranden en de kristalheldere zee. De appartementen HR-37186 en HR-37189 bevinden zich op de tussenverdieping, HR-37188 en HR-37190 op de eerste verdieping. De vakantieappartementen HR-37184 en HR-37185 bevinden zich op de derde verdieping. Elk appartement heeft een balkon, met de HR-37186 en HR-37189 als doorloopterrassen naar de eerste verdieping. Breng heerlijke uren door op prachtige stranden, met sportieve activiteiten, evenals tal van entertainmentopties. ’s Avonds wandelt u langs de strandpromenade met diverse souvenirwinkels, bars en restaurants. We raden ook boottochten aan naar de omliggende eilanden en het bezoek aan het historische centrum van Labin.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Rabac
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RabacIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie