Pula – Pula – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Pula – Pula – Istrië

Deze ruime en goed uitgeruste appartementen bevinden zich in een gezinswoning in een buitenwijk van Pula. In het gedeelde buitenzwembad kunt u zich op warme zomerdagen verkwikken, maar de dichtstbijzijnde stranden en het stadscentrum zijn met de auto in slechts een paar minuten te bereiken. Ontdek in Pula de overblijfselen van vroeger tijden op elke hoek en neem de tijd om koffie te drinken en door pittoreske straatjes met prachtige winkels te slenteren. We raden ook een bezoek aan Medulin aan, waar een kindvriendelijk strand toeristen met kleine kinderen aantrekt, die veel plezier zullen hebben.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Pula
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PulaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie