Pula – Pula – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Pula – Pula – Istrië

Dit indrukwekkende vakantiehuis met zwembad, in een aangename woonwijk van de stad Pula, is de perfecte combinatie van gezellige gezelligheid en moderne stijl. De woonkamer bestaat uit drie appartementen en is geschikt voor 14 personen. Op de begane grond zijn twee appartementen met twee slaapkamers en een keuken, terwijl boven is het grotere appartement met drie slaapkamers. Er is de centrale woonkamer met keuken en eethoek en directe toegang tot het terras met gedeeltelijk uitzicht op zee. Natuurlijk kunt u een zwembad en de zon en barbecue op het volledig omheinde terrein verwachten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 14
Plaats: Pula
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PulaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie