Pula – Pula – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Pula – Pula – Istrië

In een voorstad van Pula is dit leuke vakantie twee onder een kap woning met comfortabel ingerichte appartementen HR-17151 en CIR051. HR-17151 beslaat de helft van de semi-vrijstaande woning en strekt zich uit over de begane grond en de eerste verdieping, waar de laagste plafondhoogte 100 cm is. CIR051, in de tweede helft van de semi-vrijstaande woning, strekt zich uit in een deel van de begane grond, terwijl in het andere deel van de begane grond en op de eerste verdieping de eigenaar woont. Elk appartement heeft een eigen deel van de tuin, gescheiden door een houten muur en groen, terwijl CIR051 zijn deel van de tuin deelt met de eigenaar. Een geschikt startpunt voor een wandeling naar het centrum van de oude stad. Pula heeft prachtige badstranden waar je in de hete zomermaanden verkoeling vindt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Pula
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PulaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie