Pula – Pula – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Pula – Pula – Istrië

In een rustig deel van Stinjan, nabij Pula, vindt u twee eenvoudig ingerichte appartementen. Ze hebben elk een ruim terras en twee slaapkamers, beide op de tweede verdieping. Dus twee gezinnen die samen hun vakantie doorbrengen, kunnen samen HR-35884 en HR-35919 huren. Het huis ligt aan de rand van een woonwijk met villa’s en grenst aan een groen gebied tussen de huizen en de kust. Een voetpad brengt u naar een kiezelstrand met een klein strandcafe op ongeveer 500 m afstand. De kinderen hebben een trampoline ter beschikking. Stinjan heeft een kust met verschillende baaien en een rotsachtig schiereiland is de thuisbasis van het Fort Punta Christo, waar u de natuur kunt ontdekken. In het groene bosgebied ten zuiden van de stad is Tvrc?ava Grosso, een geruineerd fort uit de 19e eeuw welke een prachtig uitzicht biedt. Een promenade langs de kust brengt u van Stinjan naar Fazana, een klein havenstadje waar boottochten naar het nationale park Brijuni beginnen. Fazana heeft een prachtig panorama op de haven, welke wordt bezocht door kleine boten. Ook vanuit Pula is er een verbinding met het nationale park.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Pula
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PulaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie