Premantura – Premantura – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Premantura – Premantura – Istrië

Dit tweedelige vakantieobject ligt op een groot landgoed in de prachtige omgeving van Premantura, in de buurt van natuurlijke stranden en een kristalheldere zee. Het rustieke interieur strekt zich uit tot een hoofd- en bijgebouw. De slaapkamer in het kleine huis bevindt zich op een galerij, bereikbaar via een steile ladder en reikt tot 40 cm met een schuin dak. Op wandelafstand van de zee en een klein dennebos. Verken het natuurpark Kaap Kamenjak en zijn prachtige stranden. Zomerevenementen, amusement en sport, evenals goede restaurants, zijn te vinden in Pula en Medulin.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Premantura
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PremanturaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie